Inschrijven

Inlog Ouders

Ukiq De Dwergjes

 

MSabine

Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds september 2017 bij De Dwergjes. Ik werk 4 vaste dagen bij het kinderdagverblijf en bij de BSO in Noordhoek.

Mijn naam is Sabine Wierikx 50 jaar, getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van Pepijn, Annick en Mats
Momenteel werk ik vast op de BSO en het kinderdagverblijf in Noordhoek en val ik in op de andere locaties.

Mijn hobby’s zijn: fotograferen, tekenen en schilderen, haken en leuke dingen doen met mijn kinderen.
Na mijn opleiding (vanaf 1992) ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en in een instelling voor mensen met een meervoudige beperking.
In 1996 stond mijn leven op zijn kop door een auto ongeval. Ik had een gedeeltelijke dwarslaesie en werd rolstoelafhankelijk. Ik zeg nu altijd, ik kan alles behalve lopen. De kinderen zien mijn (loop)beperking al niet meer.
Na mijn revalidatie en de geboorte van mijn oudste 2 kinderen ben ik weer gaan werken op een peuterspeelzaal.
Tot ik in 2017 van Marjolijn de uitdaging kreeg om op de BSO in Noordhoek te gaan werken. Ik werk daar met veel passie en plezier. Ik vind het belangrijk dat de kinderen daar een veilige plek hebben, zich geborgen voelen en met veel plezier hun vrije (BSO) tijd mogen doorbrengen.
Ik probeer de kinderen uit te dagen en leuke activiteiten aan te bieden. Zo zijn momenteel voor de kinderen de leukste herinneringen op de BSO het kerstontbijt, onze koekjesbak actie voor KiKa, en lekker frietjes eten met mijn verjaardag.
De kinderen mogen zelf kiezen of ze meedoen met de activiteiten of lekker gaan spelen. Samen bedenken we leuke dingen en we spelen vooral veel buiten. Waarbij de zandbak favoriet is. Ook hebben we al geknuffeld met konijntjes. Zo bedenk ik steeds weer dingen waar de kinderen plezier in hebben.
Mijn werk is mijn passie. Mijn motto “Pluk de dag”. Kortom we maken er iedere dag weer een feestje van.