Inschrijven

Inlog Ouders

Ukiq De Dwergjes

Petra van Dongen

"Samen met mijn man Jeroen, onze zoon Bram en dochter Laura wonen we met veel plezier in Standdaarbuiten. Bram zit al vanaf zijn 4 maanden bij De Dwergjes. Hij en Laura gaan graag naar Kinderopvang De Dwergjes. Om over alles op de hoogte gehouden te worden en als ouder ook betrokken te zijn bij het kinderdagverblijf, heeft mij doen besluiten om lid te worden van de oudercommissie.

 

 

Gerbert  Deurnink

Samen met mijn vrouw Saskia en dochter Tess wonen we met heel veel plezier in het dorp Standdaarbuiten. Onze dochter Tess gaat twee dagen per week naar kinderopvang De Dwergjes. Als ouder vind ik het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren en vandaar mijn besluit om mij aan te sluiten bij de oudercommissie. Het is in het belang van kinderopvang De Dwergjes als wel voor de kinderen dat ouders een bijdrage leveren in welk opzicht ook. 

 

Evelien van Dueren Den Hollander

Ik ben moeder van 1 zoontje. Hij zit vanaf 3 maanden bij de Dwergjes.

 

 

heb je zelf ook interesse om de oudercommissie te komen te ondersteunen, neem dan contact op met Marjolijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.