Inschrijven

Inlog Ouders

Ukiq De Dwergjes

Onze BSO is gelegen in basisschool Sint Jozef. De kinderen die op deze school zitten kunnen via de aula meteen naar de BSO. De Sint Jozef school is een relatief kleine knusse school waar we als BSO fijn mee samen werken. De contacten met het team van de school zijn goed. We hebben een fijne samenwerking en kunnen op deze manier uw kind nog beter opvangen.

We bieden voorschoolse opvang (vso) en naschoolse opvang (nso), ook is er opvang mogelijk tijdens studiedagen, en op andere vrije (mi)dagen van school. En natuurlijk in de schoolvakantie. Uw kunt BSO afnemen met schoolvakanties, maar ook zonder. Dit wordt met u besproken tijdens de intake. Dan kunnen we samen bespreken welke manier van BSO voor uw kind het meest aansluit op uw behoefte.

Op de BSO vinden we het belangrijk dat uw kind zich veilig en geborgen voelt, en zich in zijn/haar vrije (BSO) tijd op een leuke manier kan vermaken. We bieden verschillende activiteiten aan, en met mooi weer zijn we veel buiten te vinden. De school heeft een mooie buitenspeelplaats waar we als BSO ook gebruik van mogen maken.

Als de kinderen in de middag uit school komen drinken we samen wat en eten we fruit. We bieden de kinderen iedere middag verschillende soorten fruit en groenten aan. Natuurlijk word er ook een klein snoepje aangeboden.

We volgen het ritme van school en gaan natuurlijk mee in de vieren van de diverse feestdagen. Afgelopen jaar hebben we als BSO meegedaan aan de landelijke actie “koekiemonsters bakken voor KiKa”. Ook vieren we de verjaardag van onze vaste BSO juf uitgebreid. En regelmatig hebben we wat grotere activiteiten. Er komen diertjes op visite, we knutselen samen, doen gezelschapsspelletjes, we werken in ons moestuintje en hebben veel plezier.

BSO Happykids biedt op werkdagen voorschoolse opvang aan op ma, din, wo, don en vrij van 07:00 tot 08:45. Naschoolse opvang start op ma, din, don en vrij om 15:15 tot 18:00. Op woensdag beiden wij naschoolse opvang aan vanaf 12:30. Op vrijdag is het mogelijk om vanaf 12:00 opvang af te nemen. 

In de vakantie's bieden wij 5 dagen per week opvang aan van 07:00 tot 18:00 met verschillende en wisselende activiteiten.

 

We hebben een betrokken oudercommissie en staan open voor het meedenken van ouders. En als een kind op wat voor manier specifieke hulp of begeleiding nodig heeft doen we daar als team onze uiterste best voor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolijn Verhaar tel: 06-10649969. Ook ben u altijd welkom om even binnen te lopen voor meer informatie of om even sfeer te proeven.