Inschrijven

Inlog Ouders

Ukiq De Dwergjes

BSO Happy is gelegen in Standdaarbuiten. De kinderen die op deze school worden door de pedagogische medewerker opgehaald op het schoolplein en daarna lopen we met zijn allen naar de BSO ruimte. De Aventurijn is een relatief kleine knusse school waar we als BSO fijn mee samen werken. De contacten met het team van de school zijn goed. We hebben een fijne samenwerking en kunnen op deze manier uw kind nog beter opvangen.

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich veilig en geborgen voelt, en zich in zijn/haar vrije (BSO) tijd op een leuke manier kan vermaken. We bieden verschillende activiteiten aan, en met mooi weer zijn we veel buiten te vinden. We hebben een mooi aangrenzende buitenspel plaats. 

Als de kinderen in de middag uit school komen drinken we samen wat en eten we fruit. We bieden de kinderen iedere middag verschillende soorten fruit en groenten aan. Natuurlijk word er ook wat lekkers aangeboden.

We volgen het ritme van school en gaan natuurlijk mee in de vieren van de diverse feestdagen. Afgelopen jaar hebben we als BSO meegedaan aan de landelijke actie “koekiemonsters bakken voor KiKa”. Ook vieren we de verjaardag van onze vaste BSO juf uitgebreid. En regelmatig hebben we wat grotere activiteiten. Er komen diertjes op visite, we knutselen samen, doen gezelschapsspelletjes, we werken in ons moestuintje en hebben veel plezier.

 

BSO Happy biedt op werkdagen voorschoolse opvang aan op ma din wo don en vrij van 07:00 tot 08:30. Naschoolse opvang start op ma, din, don en vrij om 14:30 tot 18:00. Op woensdag bieden wij naschoolse opvang aan vanaf 12:30. Op vrijdag is het ook mogelijk om een hele dag bso af te nemen, mochten de kinderen dan niet naar school hoeven.

In de vakantie's bieden wij 5 dagen per week opvang aan van 07:00 tot 18:00 met verschillende en wisselende activiteiten.

 

We hebben een betrokken oudercommissie en staan open voor het meedenken van ouders. En als een kind op wat voor manier specifieke hulp of begeleiding nodig heeft doen we daar als team onze uiterste best voor.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolijn Verhaar tel: 06-10649969. Ook ben u altijd welkom om even binnen te lopen voor meer informatie of om even sfeer te proeven.